Onze Behandelingen

Onze massages

Reset your Body biedt een groot aantal verschillende massages aan. 

Of u nu toe bent aan ontspanning, van uw vervelende pijn af wilt of soepeler in uw vel wilt zitten: u bent bij ons 'letterlijk' in goede handen. De masseur stemt de massage precies op uw wensen af. Zo ondergaat u altijd een massage die bij u past.

Wat voor massage moet ik kiezen, of past het beste bij mij?

Doordat het aanbod zo groot is kunt u misschien moeilijk een keuze maken. Als u specifieke, lichamelijke klachten heeft, weet u misschien niet welke massage u moet kiezen.

Vooraf aan de massage wordt er een intakegesprek gehouden. Dit intakegesprek is kosteloos en volledig vertrouwelijk. In dit gesprek worden eventuele lichamelijke klachten en of wensen in kaart gebracht. Hier wordt de massage op toegespitst. Niemand is hetzelfde, dus wij zorgen voor een massage op maat.

Onze masseur, kan geeft alle massages en kan omgaan met diverse lichamelijke klachten. Het maakt dus niet uit welke van de drie massages u hiervoor kiest. Vaak wordt er ook een combinatie gedaan. Uiteraard kan tijdens het intakegesprek besproken worden waar de focus op mag liggen. Indien nodig verwijst hij naar een van de andere websites, om u een passende behandeling te geven
We kunnen u ook advies geven over de klachten met betrekking tot de massage.

Komt u er niet uit? Of wilt u advies over welke massage voor uw klachten c.q. gemoedstoestand geschikt is? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

MASSAGES

Reset your Body staat garant voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Deel/Fullbody Massages

Sport Massages