Hot stone massage

Prijslijst Hotstone massage

Hotstone massage 45 minuten € 45,00
Hotstone massage 60 minuten € 60,00

Een Hotstone massage wordt in temperatuur van stenen altijd aangepast op jou. Iedere persoon en iedere huid heeft een andere gevoeligheid voor warmte en daarom wordt de massage altijd uitgevoerd in overleg. Zo zorgen we er samen met jou voor dat de massage een zeer verwarmende en aangename ervaring wordt die je helemaal tot rust brengt en je lichaam op diep niveau aan zet om afvalstoffen op te ruimen.

Een hotstone massage is een massage met warme stenen. De stenen komen uit een verwarmd waterbad en hebben een temperatuur van ca. 45 graden. De voor een hotstone massage gebruikte stenen zijn basaltstenen. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. De stenen houden daardoor de warmte goed vast.

Door de massage wordt het lichaam opgewarmd. De verwarmde stenen worden op sleutelposities van het lichaam geplaatst. Dit is in de meeste gevallen op de rug of op de bovenbuik, maar dit kan natuurlijk ook op de benen, armen en onderbuik. Bij een hotstone massage worden tevens esoterische oliën gebruikt, die een kalmerende en ontspannende uitwerking hebben.

De behandeling is met name geschikt voor mensen met:

  • stress
  • spier en/of zenuwpijnen
  • gewrichtsproblemen
  • slechte doorbloeding
  • rug en/of nekklachten

Maar ook "natuurlijk bovenal" voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een hotstone massage.

Wil je genieten van een hotstone massage? Aarzel niet en maak snel een afspraak.