Vlindermassage

Prijslijst Vlinder massage

Vlinder massage behandeling van 45 minuten € 45,00

Het doel van deze massage is het prikkelen van deze banen. Deze prikkelingen dragen bij aan harmonie en balans in het lichaam, maar ook tussen lichaam en geest. De massage stimuleert en herstelt de oorspronkelijke werking van de zenuwen. De blaasmeridiaan loopt over de ruggenwervels. Deze blaasmeridiaan is met haar 67 punten niet alleen de langste meridiaan, maar ligt ook het dichtste aan de oppervlak. Via de rug maakt zij verbinding met alle organen. Zij voert de losgekomen spanningen en afvalstoffen af.

Verrassend eenvoudig een ontspannen rug bij Reset
De vlindermassage is een buitengewone massage van de rug waarbij dezelfde beweging steeds herhaald wordt. De vlindermassage van Reset richt zich op een van de belangrijkste centra van ons lichaam: de ruggenwervel. Hier komen alle zenuwbanen samen. Deze zenuwen regelen en besturen de verste uithoeken van ons lichaam.

Vlindermassage voor vrijwel alle rugklachten

Een vlindermassage van Reset is als vanzelfsprekend niet alleen ontspannend.
​Onze massage kent tal van andere aangename effecten die u zult beleven tijdens én na de massage.

  • Rust, veiligheid en geborgenheid geven
  • Stress verminderen
  • Pijn verlichten
  • Spierspanning en spierknopen loslaten
  • Gewrichten soepeler maken
  • Genezing bevorderen

De vlindermassage is een zachte en subtiele massage van de rug die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Tijdens een vlindermassage wordt dezelfde beweging eindeloos herhaald. Het zachte en repetitieve karakter zorgt voor een diepe ontspanning.

Ook de ideale rugmassage voor u?
De ervaring leert dat wij vaak uit balans zijn. Niet alleen ons lichaam is uit balans, maar ook de harmonie tussen lichaam en geest. Dat geeft vaak spanning en kwaaltjes. De vlindermassage richt zich op een van de belangrijkste centra van ons lichaam: de ruggenwervel en de belangrijke blaasmeridiaan. Naast ontspanning, herstelt een vlindermassage ook het evenwicht in het lichaam. Het nodigt het lichaam uit blokkades en oude spanningen los te laten. Daardoor is het ook een ideale massage tegen kwaaltjes en ongemakken.